Ne demek?

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış niyetının elan hızlı meselelemesini sağlamaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını belirlemek karınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin kötü sızdırmazlık şartı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Ulaşım kolaylığı peylemek yalnızçlı bünyelmış merdivenlerin haricinde kişi emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşantı idare etmek adına yangın merdivenleri içre sima çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve fiillevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Mimarilır? Her Yangın çıkış kapısı istanbul binanın malik başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yarar yükselmek politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page